29 augustus 2024

Opfrisbeurt Clubonderkomen Breda

 

Beste clubleden. Na de tweedaagse is bij het bestuur het idee opgepakt om het clubonderkomen een opknapbeurt te geven. Natuurlijk in samenspraak met het “dinsdag ploegje”. We willen graag nog voor de herfst invalt het buitenschilderwerk in orde maken en volgend voorjaar de binnenkant en het interieur weer toekomst gereed te maken. We hebben daarbij natuurlijk wel handjes en materiaal nodig. De plannen voor de binnenzijde van het clubhuis moeten nog vorm krijgen, dus ideeën daarvoor zijn welkom.

 Voor wat betreft het schilderwerk zijn er al wel twee datums gepland, te weten 21 en 28 september. Een aantal mensen heeft zich al ingeschreven om te komen helpen, maar daar kunnen best nog wat mensen bij. Vele handen maken immers licht werk. Buiten dat, zijn we natuurlijk ook nog afhankelijk van het weer waardoor er mogelijk een datum uitvalt.

 Inschrijven kan via een app-je aan het bestuur of in de app van de stoomgroep.

 Op de open dag van 15 september inventariseren we het werk en kijken hoe we een week later het beste aan de slag kunnen. Daarmee hopen we een eerste stap te zetten om het clubonderkomen weer gereed te stomen voor de komende tien jaar.

18 augustus 2024

Zomer

Zomer. Dus een prima gelegenheid om weer eens te gaan rijden op de baan in Breda. Het mooie weer, een nieuwe locomotief, een locomotief in aanbouw en gewoon gezellig samenzijn was voldoende reden om weer eens te stomen. Enkele foto's geven een indruk van een welbestede zondagmiddag.