Lid worden

Het lidmaatschap bij Stoomgroep Zuid bedraagt €25,- per jaar. 

Als Stoomgroep Zuid organiseren en nemen wij deel aan tal van evenementen door het jaar heen. Als lid wordt u automatisch uitgenodigd voor deze rijdagen en evenementen. 

Leden hebben toegang tot ons clubterrein in Breda. Het terrein beschikt over een verhoogde 3,5 / 5 inch baan en een 5 / 7,25 inch grondbaan.  Daarnaast hebben we een vaste spoor 1 tafel in aanbouw. Op het terrein is kolen en water aanwezig voor de stoomlocomotieven. 
Een mobiele verhoogde 3,5 / 5 inch baan en een mobiele 7,25 inch grondbaan kan door alle leden gebruikt worden.

Eens in de twee maanden organiseren we clubavonden. Deze clubavonden worden gehouden in buurthuis Kadans in Best (vlakbij Eindhoven). Op deze avonden wordt informatie uitgewisseld en leden nemen vaak modellen in aanbouw mee. Daarnaast zijn er regelmatig thema avonden en lezingen.  

Ieder lid krijgt het S.G.Z. nieuws per mail. Hierin staan de laatste nieuwtjes, foto's van bouwprojecten en evenementen. Ook is er de gelegenheid voor leden om zelf een artikel te schrijven voor in het clubblad.

Enthousiast geworden? Dan kunt u geheel vrijbliijvend een van onze clubbijeenkomsten bijwonen om de sfeer te proeven of neem contact op met onze secretaris Joris Glaser voor meer informatie. secretaris@stoomgroepzuid.nl