18 september 2017

Open Dag SGZ 2017

Vriendelijke mensen, lekker weer en natuurlijk ontzettend veel stoom! Wat wil een mens nog meer? Op 17 september 2017 hield de Stoomgroep weer haar jaarlijkse open dag. Ondanks dat de zon zich niet had aangemeld, was deze toch gedurende de hele dag aanwezig! 

Met meer dan 30 verschillende locomotieven was het deze dag drukker op de baan dan ooit tevoren! Dit resulteerde in veel variatie voor zowel bezoeker als deelnemer. En ja, een beetje file rijden hoort er dan eenmaal bij. Dit geeft wel de gelegenheid aan de liefhebber om alle locomotieven op een rustig tempo te kunnen bewonderen. 

Rond 10:00 uur werden de eerste locomotieven onder stoom gebracht en werd het gelijk druk met bezoekers, die overigens de gehele dag in grote getale aanwezig waren. Ook met deelnemers was het druk want er zijn ongeveer 100 lunchpakketten uitgedeeld, 1,5 kilo gemalen koffie verbruikt en ook alle koffiekoeken waren op aan het eind van de dag. 

Wij willen alle deelnemers, partners en bezoekers ontzettend bedanken voor deze gezellige dag!  

De volgende foto's zijn gemaakt door: Dani Bellemans, Ad van Gog, Richard van Gog,  Erik-Jan Stroetinga, Martin Stroetinga en Henk Verschoor: