Open dag Stoomgroep Zuid


Eens per jaar organiseert Stoomgroep Zuid haar open dag op het clubterrein in Breda. Dit jaar zal de open dag gehouden worden op zondag 16 september 2018 van 10:00 uur tot 17:00 uur. Deze dag zullen de leden van Stoomgroep Zuid alles uit de kast halen om er weer een mooie dag van te maken! Er zal gereden worden met stoomlocomotieven op de verhoogde 3½ / 5 inch baan, de 5/7¼ inch grond baan en natuurlijk op de spoor 1 baan.

Daarnaast zullen er ook verschillende modellen worden tentoongesteld in de tent. Naast de leden van Stoomgroep Zuid zijn er deze dag ook veel modelbouwers uit andere delen van het land aanwezig om bij ons hun modellen tentoon te stellen.

Klik hier voor foto's van de open dag van 2018

Klik hier om u aan te melden voor de open dag (alleen voor deelnemers) 
Waneer?
De open dag van Stoomgroep Zuid zal op zondag 15 september 2019 gehouden worden. 

Hoe laat? 
De open dag is van 10:00 uur tot 17:00 uur open voor publiek

Waar?
Reeptiend 23, 4836 AT, Breda

Parkeren? 
Er is gratis parkeergelegenheid naast de spoorbaan. Er is extra parkeergelegenheid op ongeveer 5 minuten wandelen. Deze worden aangegeven met borden. 

Wat is er te zien? 
Zelfgebouwde modellen van stoomlocomotieven op verschillende schalen in actie en natuurlijk een groot aantal stationaire modellen in de tent. Meerijden met de stoomlocomotieven is op eigen risico. 

Consumpties?
Wij zijn helaas niet bevoegd om consumpties te verkopen aan bezoekers. Wel is er de gelegenheid om uw zelf meegebrachte consumpties te nuttigen op ons clubterrein.       

Prijzen?
Gratis! Wij vragen geen geld voor de entree, parkeren,of het meerijden met de locomotieven. Een vrijwillige bijdrage wordt natuurlijk altijd op prijs gesteld. 


Graag tot ziens op onze open dag!